Thread: Line fill and SSS Plot Record Section

Started: 2017-08-01 03:19:09
Last activity: 2017-08-01 18:20:34
Topics: SAC Help
Sharon Kedar
2017-08-01 03:19:09
Hi,

I am running SAC Version 101.6a on my Mac OS X 10.11.6.
I am having problem with the LINE FILL option inside the Signal Stacking Subprocess (SSS). It runs fine outside SSS, but inside SSS the FILL does not work. It does not give an error message and seems to execute without a problem, but using the PlotRecordSection (PRS) command, the lines are not filled in.

Any suggestions?

Sharon Kedar

  • Geo .
    2017-08-01 18:20:34
    Dear Sharon,
    Try PLOT STACK option without SUM. LINE FILL works as usual with SAC 101.6.

    Januka.

    Januka Attanayake
    Postdoctoral Research Associate

    Institute for Geophysics
    WWU Münster | CorrensstraBe 24 | 48149 Münster | Germany
    Tel +49 251 833 4727

    University email: jattanayake<at>uni-muenster.de
    Homepage: http://sites.google.com/site/janukaattanayake/

    On 31 July 2017 at 22:20, Sharon Kedar <sharon.kedar<at>jpl.nasa.gov> wrote:

    Hi,



    I am running SAC Version 101.6a on my Mac OS X 10.11.6.

    I am having problem with the LINE FILL option inside the Signal Stacking
    Subprocess (SSS). It runs fine outside SSS, but inside SSS the FILL does
    not work. It does not give an error message and seems to execute without a
    problem, but using the PlotRecordSection (PRS) command, the lines are not
    filled in.



    Any suggestions?



    Sharon Kedar


    ----------------------
    SAC Help | http://ds.iris.edu/message-center/topic/sac-help/ |
    Unsubscribe: sac-help-unsubscribe<at>lists.ds.iris.edu

    Sent from the IRIS Message Center (http://ds.iris.edu/message-center/)
    Update subscription preferences at http://ds.iris.edu/account/profile/



Page built 19:34:24 | v.b'59d0d2