Thread: plotrecordsection

Started: 2012-09-24 20:17:03
Last activity: 2012-09-25 01:46:36
Topics: SAC Help
Stephane Drouet
2012-09-24 20:17:03
Dear SAC users,

I have an issue with the plotrecordsection in SAC (Version 101.5c). I
can get the function description "help plotrecordsection", but if I try
to run it, I get an error message "sh: plotrecordsection: command not
found". I should add that my SAC is working fine for many other
functions I have been using. Variables SACHOME and SACAUX are also set
(/usr/local/sac and /usr/local/sac/aux, respectively).

Does anyone know what may cause this problem?

Thank you in advance,

Stéphane

--
Stéphane Drouet

--------------------------------
Seismologist, PhD
Observatório Nacional
Rua General José Cristino 77
CEP: 20921-400
Bairro Imperial de São Cristóvão
Rio de Janeiro - RJ - Brazil


  • marco.olivieri@bo.ingv.it
    2012-09-25 01:46:36


    did you enter in the sss section?
    run command sss first, then prs works

    marco


    Quoting Stéphane Drouet <stephane<at>on.br>:

    Dear SAC users,

    I have an issue with the plotrecordsection in SAC (Version 101.5c).
    I can get the function description "help plotrecordsection", but if
    I try to run it, I get an error message "sh: plotrecordsection:
    command not found". I should add that my SAC is working fine for
    many other functions I have been using. Variables SACHOME and SACAUX
    are also set (/usr/local/sac and /usr/local/sac/aux, respectively).

    Does anyone know what may cause this problem?

    Thank you in advance,

    Stéphane

    --
    Stéphane Drouet

    --------------------------------
    Seismologist, PhD
    Observatório Nacional
    Rua General José Cristino 77
    CEP: 20921-400
    Bairro Imperial de São Cristóvão
    Rio de Janeiro - RJ - Brazil

    _______________________________________________
    sac-help mailing list
    sac-help<at>iris.washington.edu
    http://www.iris.washington.edu/mailman/listinfo/sac-help




    • Stephane Drouet
      2012-09-24 21:29:38
      Dear Marco,

      Thank you for the tip. Under sss, plotrecordsection works.

      Stéphane

      Stéphane Drouet

      --------------------------------
      Seismologist, PhD
      Observatório Nacional
      Rua General José Cristino 77
      CEP: 20921-400
      Bairro Imperial de São Cristóvão
      Rio de Janeiro - RJ - Brazil


      On 09/24/2012 01:46 PM, marco.olivieri<at>bo.ingv.it wrote:


      did you enter in the sss section?
      run command sss first, then prs works

      marco


      Quoting Stéphane Drouet <stephane<at>on.br>:

      Dear SAC users,

      I have an issue with the plotrecordsection in SAC (Version 101.5c). I
      can get the function description "help plotrecordsection", but if I
      try to run it, I get an error message "sh: plotrecordsection: command
      not found". I should add that my SAC is working fine for many other
      functions I have been using. Variables SACHOME and SACAUX are also
      set (/usr/local/sac and /usr/local/sac/aux, respectively).

      Does anyone know what may cause this problem?

      Thank you in advance,

      Stéphane

      --
      Stéphane Drouet

      --------------------------------
      Seismologist, PhD
      Observatório Nacional
      Rua General José Cristino 77
      CEP: 20921-400
      Bairro Imperial de São Cristóvão
      Rio de Janeiro - RJ - Brazil

      _______________________________________________
      sac-help mailing list
      sac-help<at>iris.washington.edu
      http://www.iris.washington.edu/mailman/listinfo/sac-help



      _______________________________________________
      sac-help mailing list
      sac-help<at>iris.washington.edu
      http://www.iris.washington.edu/mailman/listinfo/sac-help


Page built 05:34:05 | v.b'59d0d2